Vejledning

Studievejlederens opgave er at hjælpe dig til at forstå dig selv, at arbejde med dine egne forudsætninger, så du kan træffe dine egne valg og lave en handlingsplan for din videre uddannelse og karriere.

Du er altid velkommen til at kontakt studievejlederen, hvis du har brug for hjælp til for eksempel:

• Uddannelsesvalg
  • Jobsøgning
  • Jobmuligheder
  • Fremtidsdrømme og -muligheder
  • Kompetenceafklaring
  • Personlige problemer

Studievejledningen har tavshedspligt, så du kan trygt henvende dig til os. Måske har du problemer af mere personlig art. Studievejledningens opgave er at hjælpe dig, så du kan løse problemerne, før tingene går i hårdknude.

Psykologordning
Hvis du har brug for det, kan studievejleder Mette Husted henvise dig til skolens psykolog. Rybners har en psykolog tilknyttet, som elever med særlige behov kan få en samtale hos. Henvend dig i studievejledningen, hvis du har spørgsmål om ordningen.

Desuden har Esbjerg Kommune en åben psykologisk rådgivning, hvor alle unge under 18 år kan henvende sig, hvis de har problemer, som de gerne vil tale med en psykolog om. Klik her og find oplysninger på Psykologisk Center Esbjergs hjemmeside

Her kan du se en video om, hvordan du som forælder kan hjælpe dit barn med at vælge uddannelse: