Studieliv

Studieliv

Rybners Handelsskole er en moderne skole med et lækkert studiemiljø både hvad angår lokaler og inventar samt det sociale miljø mellem eleverne lærere. Vi holder jævnligt fredagscafé i samarbejde med elevrådet. Derudover afholdes der fester og arrangementer i forbindelse med sidste skoledag. 

Alle vore klasselokaler har nye borde og stole, gode lysforhold og rundt omkring på skolen finder du et væld af små hyggekroge og arbejdspladser til gruppearbejde. Vi har indrettet forskellige projektrum, så du kan blive udfordret på dine praktiske færdigheder. 

Vi forventer, du medbringer din egen bærbare computer eller tablet til undervisningen, da hovedparten af materialerne ligger på onlineplatforme, som du også kan benytte dig af hjemmefra. 

Lige meget hvor du kommer fra - folkeskolen, en anden ungdomsuddannelse eller som voksen med erhvervserfaring - vil du opleve, at miljøet og undervisningen på Rybners Handelsskole er anderledes end det du har prøvet hidtil.  

Rybners Handelsskole giver dig mulighed for at få en uddannelse, hvor du i et uformelt miljø kan udarbejde dine personlige kompetencer, med sociale elevaktiviteter som fester, idrætsdag osv.

Vi stiller krav til lærerne om kompetenceudvikling, og lærerne deltager derfor i relevante efteruddannelser og kurser.

Lærerne fra Rybners deltager i netværk på landsplan, samt arbejder i kommission for Undervisningsministeriet og er forfattere til lærebøger som bruges på landets handelsskoler.

Lærerne og ledelsen møder dig i øjenhøjde og stiller krav om ansvar og arbejdsindsats fra din side.