Uddannelser

Revisormedarbejder

image description

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte bogføring; skat, moms og afgifter; årsregnskab og revision.

Du arbejder typisk i et revisionsfirma. Arbejdet som revisorassistent handler meget om tal og data, så du skal være omhyggelig og god til tal. Det kræver også en forståelse af hvordan en virksomhed fungerer. Samtidigt handler det meget om love og regler, så du skal være indstillet på at efteruddanne dig i takt med, at reglerne ændrer sig.

Der kan være meget kontakt til de kunder, der skal have lavet bogføring / udarbejdet regnskab/udført revision, så du skal være meget serviceminded og være god til at have kontakt med kun-der. Du skal være god til at samarbejde, da revisorer oftest arbejder i teams, hvor betjeningen af en kunde løses i samarbejde med en eller flere kolleger.

Løsningen af arbejdsopgaverne involverer typisk brug af it, uanset om du arbejder hjemme på kontoret eller ude hos kunderne. Det kræver, at du hele tiden har lyst til at dygtiggøre dig også inden for it.

Du skal være god til at koncentrere dig om dine arbejdsopgaver og kunne lide at arbejde i et miljø, hvor der i perioder er meget travlhed. 

Du skal tage EUX for at blive revisormedarbejder. Læs om EUX Kontor

Uddannelsens opbygning: 

lille HS_Uddannelsesoversigt_2015_EUX.jpg
Klik på oversigten for at se den i stor.