Uddannelser

EUS - erhvervsuddannelse for studenter - Online eller almindelig skolegang

image description

Tilmeld dig EUS nu

Bliv klar til et job som kontorelev, butikselev eller handelselev hvor du tjener mindst 13.000 kroner om måneden. Er du HHX'er tager det fem uger. For andre studenter tager det ti uger.

Tænder du på iværksætteri, lærer du også at starte din egen forretning.

Vi starter hold fire gange om året. Men du kan også vælge at tage uddannelsen online. Det kræver selvdisciplin og den samme arbejdsindsats, da online-elever afslutter med sammen eksamen som dem, som tager uddannelsen på skolebænken. Til gengæld kan du tage forløbet hvor og hvornår du har lyst - og få det til at passe med arbejde eller andre interesser.

Du bliver klar til arbejdsmarkedet, videregående uddannelse eller til at starte som iværksætter.

Hvad kan jeg blive?
Med en EUS uddannelse kan du etablere dig på arbejdsmarkedet som kontorelev, salgselev eller butikselev, som der er stor efterspørgsel efter hos mange virksomheder. Uddannelsen vil samtidigt give dig værktøjer til iværksætteri og kan være en forsmag på en længere videregående uddannelse.

Mange tidligere EUS’ere har startet deres karriere inden for offentlige institutioner for eksempel kommuner, uddannelsesinstitutioner, politiet og lignende. Du vil også være højt efterspurgt i det private erhvervsliv, hvor tidligere elever har fuldført deres uddannelse inden for store virksomheder som eksempelvis Blue Water. Flere har senere i deres karriereforløb suppleret med en HD betalt af virksomhederne.

EUS-uddannelsen vil også give dig den optimale indgang til at blive salgselev inden for detailhandel, hvor vejen til et lederjob ofte vil være kort.

Uddannelsen vil tilbyde læring inden for virksomhedsdrift og vil give dig kompetencer til opstart af egen virksomhed, hvis du går med en drøm om at blive iværksætter.

EUS er også en smagsprøve, hvis du går med drømme om at tage en lang videregående uddannelse inden for virksomhedsdrift, som eksempelvis en HA.

Vil du tage EUS, så skal du tilmelde dig her

Online elever bliver opkrævet 500 kr. for licenser.